Aktiviteter

Följ med på utflykt den 13 juni till Skryllegården

2024-06-04

Torsdagen den 13 juni möter vi sommaren på Skryllegården!

Skryllegården är södra Sveriges största friluftsområde. Här hittar du alltid något du kan göra.

Vi träffas vid restaurangen kl. 13.00 för att ta del av deras motionsspår (för de som önskar). Var och en väljer det spår man vill gå. Föreningen har valt 3 km och 1,2 km-spåren. Det kommer finnas någon på varje spår som vet hur man går för att komma till utgångspunkten och kan även rycka in om något oväntat händer.

Efter väl förrättat värv bjuder föreningen på grillad korv med dryck.

Till Skryllegården tar man ta sig med egen bil, samåkning, färdtjänst etc. Tidigare har Skånetrafiken (mellan mars och juni) kört från Bangatan (utanför Malmborgs) i Lund med ”Naturbussen”, linje nr 159 till Skryllegården. Gå in på Skånetrafikens hemsida för mer information om tider mm.

Anmälan om deltagande senast den 7 juni till Lisa Engström: engstrom3741@gmail.com eller telefon: 070-699 69 72.

Välkomna!